• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся з представниками одеського промтоварного ринку «7 кілометр»

    Опубликовано: 2005-12-13 16:08:00
    На початку зустрічі Глава держави підкреслив, що сподівається на чесну та відверту розмову з підприємцями і хоче почути від них питання, які найбільш хвилюють. Президент відзначив масштабність ринку «7 кілометр», адже він забезпечує робочими місцями понад п’ятдесят тисяч осіб. На думку Віктора Ющенка, це «важливий проект», і не тільки для регіону.
     
    Звертаючись до присутніх, Президент наголосив, що влада прагне «забезпечити мінімізацію втручання державних службовців у безпосередню організацію роботи ринків». Оскільки, за словами Президента, «на надуманих відносинах з бізнесом формуються основи корупції». Глава держави підкреслив, що сьогодні надзвичайної уваги держава надає питанню налагодження ефективного та прозорого діалогу влади і бізнесу, насамперед виробленню механізмів, які оптимізували б фінансові відносини між владою і бізнесом.
     
    Президент закликав підприємців з відповідальністю підійти до питання чесної сплати податків, наголосивши, що від цього залежить вирішення багатьох соціальних проблем одеського регіону. Наприкінці зустрічі Президент України запропонував присутнім створити робочу групу на чолі з головою Одеської обласної держадміністрації Василем Цушком, яка протягом 30 днів має розробити та подати Президентові план дій щодо удосконалення роботи «7 кілометра». До робочої групи мають увійти представники цього ринку, Міністерства економіки, Міністерства фінансів, Державної митної служби та податкової міліції. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Окрім того, робоча група має також подати свої пропозиції стосовно удосконалення роботи місцевих та центральних органів влади. Президент висловив переконання, що багато проблемних моментів можуть бути вирішені на місцевому рівні, оскільки удосконалення чинного законодавства – питання не одного року. У ході зустрічі директор «7 кілометра» Віктор Добрянський також розповів Президентові про роботу ринку та його найбільш гострі проблеми.
     
    Довідка. Промтоварний ринок «7 кілометр» працює з 1996 року. Основні види його діяльності – оптова, дрібнооптова і роздрібна торговельна діяльність, складські послуги, надання послуг стоянки автотранспорту, організація і надання послуг у сфері громадського харчування, інформаційні та консультативні послуги. Як за кількістю підприємців і торгових робочих місць, так і за обсягами товарно-грошових потоків ринок є найбільшим промтоварним ринком України. На ньому, з урахуванням приватних підприємців, обслуговуючого персоналу працюють понад 50 тисяч осіб. У користуванні «7 кілометра» перебуває близько 60 гектарів землі.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.