• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стойко відвідав з робочим візитом Підволочиський район

    Опубликовано: 2005-12-13 17:43:00
    Оскільки поїздка відбувалась напередодні новорічно-різдвяних свят, то голова облдержадміністрації взяв на себе почесну місію вручити від імені виконавчої влади області подарунки тим мешканцям краю, які сьогодні потребують уваги та опіки від суспільства.
     
    Відвідавши Івана Васильовича Лисого (інваліда І групи з дитинства), який мешкає в с.Турівка, Іван Стойко вручив йому ключі від автомобіля “Таврія” придбаного в рамках державної програми надання автотранспорту інвалідам з дитинства.
     
    Голова ТОДА побажав Івану Васильовичу, аби новеньке авто було добрим помічником йому та його родині, а також наголосив, що сьогодні держава одним з основних своїх завдань бачать підтримку людей з особливими потребами.
     
    До речі, до кінця 2005 року на Тернопільщині планується передати потребуючим ще близько 30 таких авто. Також голова Тернопільської облдержадміністрації побував у Новосільській обласній комунальній спеціальній школі-інтернаті І-ІІ ступеня де зустрівся з вихованцями та педагогами цього навчального закладу.
     
    Іван Стойко оглянув корпуси школи-інтернату в якій навчається 160 дітей, я яких – 14 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Ознайомившись з умовами життя та навчання школярів Іван Стойко подарував навчальному закладу  телевізор і магнітофон, а учням – солодощі.
     
    Привіз голова облдержадміністрації подарунки і в геріатричний центр села Шельпаки, де зараз перебуває на безкоштовному обслуговуванні 19 осіб пенсійного віку. Цікаво, що соціально-реабілітаційний центр, який опікується благодійний фонд “Салюда-Тернопіль”, було створено в кількамісячний термін на базі колишньої фізіотерапевтичної лікарні.  Іван Стойко подякував представникам фонду “Салюда” за їхню працю та побажав стареньким, які мешкають у цьому закладі, здоров’я, сили та віри.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.