• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Україна готова запросити на вибори-2006 спостерігачів з будь-якої країни

    Опубликовано: 2005-12-14 09:10:00
    Україна готова запросити на парламентські вибори 2006 року спостерігачів з будь-якої країни чи міжнародної організації, в тому числі з СНД. Про це Президент України заявив на прес-конференції в Одесі. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    «Користуючись міжнародним правом, ми готові запросити як спостерігачів людей доброї волі з будь-якого куточку світу, в тому числі СНД, – зазначив Віктор Ющенко. – Якщо для цього потрібно зробити окремий, спеціальний крок Президентові, я готовий це питання ще раз розглянути і прийняти вичерпне позитивне рішення».
     
    В. Ющенко наголосив, що він як Глава держави зацікавлений у тому, щоб в Україні відбулися демократичні вибори. Це, на його думку, «має зняти всі застороги, що існували у виборців, міжнародних спостерігачів, різних політичних сил щодо прозорості і чесності виборів».
     
    Президент нагадав, що звернувся до ОБСЄ з пропозицією продовжити в Україні місію спостерігачів до наступних парламентських виборів. На переконання Ющенка, ця місія є «внеском у демократизацію виборчих процесів в Україні».  Водночас Президент наголосив, що тему роботи на українських виборах закордонних спостерігачів не слід політизувати.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.