• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко взяв участь у церемонії нагородження членів екіпажу корабля «Панагія»

    Опубликовано: 2005-12-14 09:14:00
    Президент України взяв участь у церемонії нагородження членів екіпажу корабля «Панагія» державними нагородами та цінними подарунками. Згідно з Указом Глави держави, який зачитав на церемонії заступник Глави Секретаріату Президента України Анатолій Матвієнко, орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено капітана екіпажу Володимира Шабанова. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Інші члени екіпажу корабля, згідно з розпорядженням Президента, отримали цінні подарунки. На церемонії нагородження члени екіпажу також отримали почесні грамоти Кабінету міністрів, подяки Прем’єр-міністра України Юрія Єханурова та Секретаря РНБОУ Анатолія Кінаха. На прес-конференції, яка розпочалася одразу після церемонії нагородження, Президент ще раз подякував екіпажеві за мужність, виявлену в екстремальній ситуації.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.