• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сороко зустрівся з Іоном Лєшану

    Опубликовано: 2005-12-14 09:34:00
    13 грудня за ініціативи Посольства Республіки Молдова в Україні відбулась зустріч заступника Начальника Головдержслужби Володимира Сороко з Радником Посольства Республіки Молдова в Україні Іоном Лєшану. Володимир Сороко поінформував присутніх про систему державної служби в Україні та місію Головдержслужби. Під час зустрічі було розглянуто кроки по європеїзації державної служби, зокрема про роботу над проектом нового законодавства з питань державної служби, а також про розмежування політичних і адміністративних посад в системі центральних органів виконавчої влади.
     
    Представник Посольства висловив зацікавленість стосовно залучення досвіду Головдержслужби та поінформував про намір доповісти вищому керівництву Республіки Молдова про доцільність створення системи державної служби за аналогією української.
     
     Головне управлiння державної служби України  
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.