• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лебедівський: "Україна обов'язково вступить до СОТу"

    Опубликовано: 2005-12-14 14:25:00
    "Сьогодні Верховна Рада відхилила два важливі для України документи, - заявив в інтерв'ю сайту RAZOM член Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Валерій Лебедівський. - Це законопроекти про зміни до законів "Про вивізне (експортне) мито на відходи та брухт чорних металів " та "Про вивізне (експортне) мито на живу худобу та шкіряну сировину".
     
    "Ці законопроекти спрямовані на охорону національних інтересів країни, а також на зближення з Євросоюзом, зокрема на вступ України до Світової організації торгівлі, - наголосив народний депутат. - Проти голосували традиційні противники руху нашої країни у бік Європи та вступу до СОТ - комуністи, фракція "Регіонив".
     
    "Наша фракція твердо стоїть за членство України в СОТ, - відзначив Валерій Лебедівський. - Україна повинна бути серед тих 140 держав, які вступили до цієї організації. Це відкриває перед нашою країною певні перспективи. Достатньо сказати, що через неприсутність у СОТ країна щороку втрачає близько 8 мільярдів доларів".
     
    "Я і мої колеги по фракції переконані, що Верховна Рада ще повернеться до розгляду цих законопроектів, що рано чи пізно Україна стане членом Світової організації торгівлі. Альтернативи європейській інтеграції України нема", - підкраслив народний депутат.
     

    Прес-служба НСНУ  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.