• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Полтаві створено молодіжну "Нашу Україну"

    Опубликовано: 2005-12-14 17:21:00
    У вівторок 13 грудня в Полтаві на Установчій конференції проголошено створення Полтавської міської організації "Молодіжного Союзу Наша Україна". До новоствореної організації увійшли 260 молодих людей.
     
    "Молодіжний Союз Наша Україна" - це молодіжне крило партії "Народний Союз Наша Україна", почесним головою якої є Президент Віктор Ющенко", - підкреслив у своєму виступі лідер обласного осередку Степан Бабич. Він наголосив також на необхідності створення молодіжної організації, оскільки молодь потребує можливостей активно впливати на реалізацію політики Президента та Уряду на Полтавщині.
     
    "Саме молодь, що є прогресивною ланкою суспільства, але разом із тим потребує підтримки і сприяння, є тим активом, що може практично вирішувати наболілі питання життя міста. Незайвим тут буде нагадати, що в Полтаві приблизно 60 тисяч молодих людей", - сказав Бабич.
     

    Прес-служба НСНУ  

     

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.