• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Львівська НСНУ працює над душею своїх членів

    Опубликовано: 2005-12-14 17:47:00
    Львівська обласна організація політичної партії „Народний Союз Наша Україна” станом на 10 грудня налічує понад шість тисяч членів, об’єднаних у 485 організацій. Про це повідомив офіційний сайт ЛОО НСНУ з посиланням на керівника виконкому ЛОО „НСНУ” Володимира В’язівського.

    „Ми, партія Ющенка, не ставимо собі за завдання кількісно збільшити ряди нашої обласної організації. Ми працюємо над якісним зростанням її лав, оскільки нас не цікавлять сьогодні „надуті” цифри. Для нас надзвичайно важливо є те, щоби на даному етапі наша партія перейшла від екстенсивного до інтенсивного розвитку, згуртовуючи свої ряди, працюючи на перспективу”, – розповів Володимир В’язівський.

    За його словами, найчисельнішими партійними організаціями є Львівська міська організація, Яворівська, Самбірська Дрогобицька, Сколівська, Пустомитівська, Жовківська, Городоцька, Бродівська та Стрийська районні організації, кожна з яких налічує по декілька сотень членів партії.
     
    "Вголос"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.