• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров привітав працівників судів з їх професійним святом

    Опубликовано: 2005-12-15 11:46:00
    Шановні працівники судів!
     
    Від щирого серця вітаю суддів і працівників судів України з професійним святом – Днем працівників суду!
     
    Судовою гілкою влади забезпечується найбільш вагомий внесок у перетворення України на дійсно правову державу, де права і свободи громадян захищаються незалежним, компетентним і неупередженим судом.
     
    За останнє десятиріччя активно формується національна система судоустрою на основі європейської моделі, формуються правові засади функціонування судів.
     
    Попереду у нас з вами – вирішення ще більш складних і відповідальних завдань. Висловлюю впевненість, що високий професіоналізм суддів і відданість справі сприятимуть підвищенню ролі права і захисту прав і свобод людини в нашому суспільстві, утвердженню в країні верховенства закону, конституційного ладу та піднесенню міжнародного авторитету України.
     
    Уряд доклає усіх можливих зусиль і буде все робити з метою створення належних умов для здійснення правосуддя. Бажаю всім суддям, працівникам апарату судів і Державної судової адміністрації наснаги та невичерпної енергії для нових досягнень у здійсненні судово-правової реформи в Україні.
     
    Щастя, добра, здоров’я і благополуччя Вам і Вашим родинам!
     
    Хай збудуться всі Ваші задуми і сподівання!
     
    Прес-служба КМУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.