• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гладуняк: "Я лишаюся працювати в інтересах Хмельниччини"

    Опубликовано: 2005-12-15 12:24:00
    "Я працюю на посаді голови облдержадміністрації лише дев'ять місяців, деякі соціально-економічні проблеми області вже суттєво вдалося зрушити з місця, але це - лише початок програми, розрахованої на багато довший період. Тому "підстраховувати" себе депутатством, вважаю, було б некоректно. - заявив в інтерв'ю сайту RAZOM губернатор Хмельниччини Іван Глядуняк, коментуючи свою відмову балотуватися до Верховної Ради в списках Виборчого Блоку "Наша Україна".
     
    Як відомо, Глядуняк займав 112-ту позицію в списку партії "Політична Україна". "Призначивши мене на посаду голови державної обласної адміністрації, - зазначив хмельницький губернатор, - Президент в першу чергу поставив переді мною завдання вирішити соціально-економічні проблеми, які існують в області - це й рівень бідності, і обсяги інвестицій, і питання працевлаштування людей. - Тому для того, аби жителі Хмельниччини зрозуміли, що я прийшов сюди надовго, я й відмовився в участі в виборчих списках. А для написання законів є інші люди".
     
    "Я хочу зосередити всю свою силу й енергію, - підкреслив Гладуняк, - на виконанні програми Президента, яку він задекларував, йдучи на президентські вибори, а саме докорінного покращення соціально-економічного усіх регіонів, в даному випадку - Хмельницької області" .
     
    "Це своє рішення я приймав абсолютно самостійно, - заявив губернатор, - керуючись тільки власною логікою і вимогам Президента. Мені моя робота надзвичайно подобається - окрім того, що вона є надзвичайно важливою. Я б не хотів підводити тих людей, які повірили в нову владу, повірили в тих керівників, які хочуть працювати в інтересах людей, а не в своїх власних інтересах. Тому що, якщо голова облдержадміністрації після 8-9 місяців роботи на цій посаді, хоче її залишити - це буде означати тільки одне - що він не справляється зі своєю роботою. Я ж , даючи згоду на це призначення, ставив перед собою інші цілі - працювати в інтересах Хмельниччини".
     

    Прес-служба НСНУ  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.