• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко обіцяє новорічні сюрпризи

    Опубликовано: 2005-12-15 15:46:00
    Ющенко обіцяє новорічні сюрпризи Президент України Віктор Ющенко планує під час новорічних свят провести низку міжнародних зустрічей, а також запросити деяких лідерів інших держав провести канікули в Україні. Про це Ющенко сказав в інтерв’ю Першому національному телеканалу в середу ввечері. «Я на час коротких канікул намітив ряд міжнародних зустрічей. Одна зустріч - на виїзді, про яку ви будете знати. Вона буде перед новим роком, вона буде знакова для нації, для всієї України річ», - заявив Ющенко.

    «Під час новорічних святкувань я б хотів, щоб в Україну приїхали деякі високі гості, яких я б хотів побачити на лижні і проїхати разом з ними по деяких цікавих місцях України», - додав Президент, відзначивши, що «цю таємницю» про деталі його візитів за кордон і візити іноземних гостей в Україну відкриє за кілька днів до нового року.

    Крім того, Ющенко повідомив, що готує новорічне поздоровлення українським громадянам. На запитання про те, буде він вітати з Новим роком українців у колі родини вдома чи під новорічною ялинкою, Ющенко заявив: «Є один провокаційний варіант, щоб я це зробив узагалі не в приміщенні, але подумаю. Якщо це буде краще, я готовий на це піти».
     
    "proUA.com"  
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.