• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міноборони закінчило розпродаж надлишків військової техніки

    Опубликовано: 2005-12-16 11:21:00
    Протягом двох місяців у Центрі зберігання, утилізації та передпродажної підготовки озброєння і військової техніки Західного оперативного командування, що у населеному пункті Ярмолинці на Хмельниччині, тривали аукціони з реалізації надлишкового військового майна та техніки, що вивільнилися внаслідок реформування ЗС України.
     
    На продажу було виставлено більше 150 одиниць автомобільної та інженерної техніки, більше 4.400 найменувань різноманітного військового майна. Зокрема, вантажні автомобілі ГАЗ-66 та ЗіЛ-130, танко-ремонтні майстерні ТРМ, мотоцикли МВ-650, майно служб РХБ захисту тощо.
     
    Реалізовували надлишкову військову техніку і майно уповноважені Урядом України Державне підприємство Міністерства оборони України “Укроборонлізінг” та “Укроборонсервіс”.
     
    В ході аукціонів, які були організовані прямо на місці товарною біржею “Подільська”, було реалізовано надлишкової техніки і майна на майже 2,5 мільйона гривень. Кошти, що надійшли від продажу, підуть на реалізацію соціальних проектів, зокрема, будівництво житла для безквартирних військовослужбовців та членів їхніх сімей.
     

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.