• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Шкутяк: Тимошенко намагається "насолити" Єханурову

    Опубликовано: 2005-12-16 14:30:00
    "Причина зриву бюджетного процесу, без сумніву, лежить лише в політичній площині", - зазначив в інтерв'ю сайту RAZOM міський голова Івано-Франківська, член Ради партії "Наша Україна" Зиновій Шкутяк.
     
    "Адже у порівнянні з бюджетами попередніх років цей бюджет абсолютно виважений, в ньому враховані інтереси органів місцевого самоврядування, що надзвичайно важливо, - вважає Шкутяк. - Але, на жаль, замість того, щоб займатися економікою, Верховна Рада займається виключно політичними питаннями".
     
    Коментуючи позицію фракції Юлії Тимошенко, яка також вчора не підтримала прийняття бюджету, Зиновій Шкутяк відзначив, що "її позиція сьогодні - "насолити уряду Єханурова". Мабуть, вона все ще ображена. Думаю, Тимошенко й далі буде намагатися відправити уряд Єханурова у відставку ще до виборів".
     
    Говорячи про перспективи бюджету-2006, мер Івано-Франківська вважає, що він таки буде прийнятий до Нового року. "На депутатів, - підкреслив Шкутяк, - незалежно від їхнього політичного забарвлення, будуть впливати виборці. Адже люди прекрасно розуміють, що неприйняття бюджету серйозно вдарить по соціально-економічним показникам усіх без виключення регіонів. Без сумніву, такі проблеми - якщо бюджет все ж таки не приймуть - будуть і в Івано-Франківську. Адже в такому випадку ми будемо користуватися показниками бюджету-05. А це означає, що на підвищені зарплати й пенсії, які закладені в бюджеті-06, у нас просто не вистачить коштів".
     

    Прес-служба НСНУ  

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.