• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: "Міноборони виконало план заходів щодо реформування армії"

    Опубликовано: 2005-12-16 16:09:00
    Про це 16 грудня, повідомив Міністр оборони України Анатолій Гриценко, виступаючи на розширеному засіданні колегії військового відомства, яка триває у Києві. Засідання колегії присвячено результатам виконання Державної програми реформування і розвитку ЗС України на період до 2005 року. Також розглядалися основні завдання органів військового управління та військ на 2006-2007 роки, хід експерименту зі стовідсоткового укомплектування трьох бригад та корабля “Костянтин Ольшанський” військовослужбовцями-контрактниками.
     
    У роботі колегії беруть участь представники керівного складу Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, командувачі видів ЗС України та оперативних командувань, командири об’єднань, повітряних командувань, військово-морських баз та інші посадові особи Збройних Сил України.
     
    На колегію також запрошені Голова комітету Верховної Ради України з питань Національної безпеки і оборони Георгій Крючков, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Ніна Карпачова, колишні керівники оборонного відомства генерали армії України Віталій Радецький, Володимир Шкідченко та Олександр Кузьмук, представники Парламенту та Уряду України, які також беруть участь в цьому засіданні.
     
    Виступаючи на розширеному засіданні колегії військового відомства, Міністр оборони України Анатолій Гриценко заявив, що Міністерство оборони виконало усі заплановані заходи щодо реформування Збройних Сил України у 2005 році. За його словами, за цей час в оборонному відомстві відбулося багато позитивних зрушень.
     
    – Держава нарешті повернулася обличчям до армії, – зазначив Анатолій Гриценко, оцінюючи виконання у поточному році заходів Державної програми реформування та розвитку ЗС України на період до 2005 року та сучасний стан співпраці керівного складу Збройних Сил України з вищим керівництвом держави.
     
    Стосовно виведення українського миротворчого контингенту з Республіки Ірак, глава оборонного відомства наголосив, що весь особовий склад 81-ої тактичної групи ЗС України до 30 грудня поточного року повернеться на Батьківщину.
     
    – Я хочу звернути особливу увагу керівників усіх ланок управління, відповідальних за виведення нашого миротворчого контингенту на беззастережне дотримання необхідних заходів безпеки, для того щоб українські солдати та офіцери повернулися додому цілими і неушкодженими, – наголосив Міністрі оборони України Анатолій Гриценко.
     

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.