• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Негрич відвідає з робочим візитом Брюссель

    Опубликовано: 2005-12-16 16:40:00
    З 18 по 21 грудня Голова Держспоживстандарту України Микола Негрич перебуватиме з робочим візитом у Брюсселі (Бельгія). Метою відрядження є проведення консультацій з Європейською Комісією, а також погодження спільної програми, спрямованої на укладення Угоди про оцінку відповідності та прийнятності промислових товарів (АСАА), передбачену Планом дій Україна – ЄС.
     
    Під час перебування у відрядження Микола Негрич візьме участь в консультаціях з представниками Генеральних директоратів Європейської Комісії „Промисловість та підприємництво” і „Торгівля” з питань розгляду проекту та узгодження графіку реалізації плану дій. Передбачаються також робочі зустрічі та консультації з керівництвом Європейського комітету зі стандартизації (CEN) щодо можливості активізації участі українських фахівців в технічній роботі цієї організації. Очікується, що візит сприятиме посиленню позитивного впливу на підвищення міжнародного іміджу України та виконанню у 2005р. нашою державою Плану дій Україна – ЄС.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.