• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 18—20 грудня Львівську область відвідає Клаус Кліпп

    Опубликовано: 2005-12-16 17:25:00
    Під час візиту заплановані зустрічі з керівництвом Львівської обласної державної адміністрації та обласної ради. Також пан Кліпп виступить перед студентами факультету міжнародних відносин Львівського національного університету ім. І.Франка.

    Метою візиту є обговорення питання розширення співробітництва між Асамблеєю та Львівським регіоном, ознайомлення зі станом адміністративно—територіальної реформи на Україні та залучення українських регіонів до участі у програмах АЄР. Прес-конференція Генерального секретаря асамблеї єврорегіонів відбудеться 20 грудня, о 10.00, у Львівській обласній держадміністрації (к.257).
     
    Довідка:
     
    Асамблея європейських регіонів (АЄР) є незалежною організацією регіонів і найбільшою мережею міжрегіонального співробітництва у всій Європі, що представляє 250 регіонів з 30 країн та 13 міжрегіональних організацій. З України членами Асамблеї є Донецька, Київська, Кіровоградська, Львівська, Одеська та Херсонська області. Основними цілями АЄР є заохочення діалогу та обміну досвідом між європейськими регіонами, спільна робота з впливу на європейську політику, підтримка міжрегіональних та транскордонних проектів.
     
    "Львівська облдержадміністрація"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.