• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся з Міністром закордонних справ Республіки Хорватія

    Опубликовано: 2005-12-16 17:54:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з Міністром закордонних справ Республіки Хорватія пані Коліндою Грабар Кітарович, під час якої було обговорено широке коло питань українсько-хорватського співробітництва. Насамперед, йшлося про налагодження у найближчій перспективі конкретної співпраці в економічній сфері. Це питання буде обговорене під час чергового засідання спільної українсько-хорватської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва, що має відбутися навесні наступного року. Сторони висловилися за активізацію зв’язків між представниками ділових кіл двох країн. Президент України Віктор Ющенко також висловив переконання про доцільність визначення 3-4 конкретних проектів співробітництва, зокрема, у галузі енергетики, транспорту, машинобудування. Про це ELCOMART Политика  повідомила прес-служба Президента.
     
    В. Ющенко також наголосив, що підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Хорватія про умови взаємних поїздок громадян сприятиме розширенню економічних та гуманітарних зв’язків між країнами. Окрім цього, під час зустрічі було відзначено спільність підходів України та Хорватії до посилення співробітництва на шляху європейської та євроатлантичної інтеграції. На зустрічі був присутній Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.