• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк зустрівся з Муаммаром Каддафі

    Опубликовано: 2005-12-20 09:00:00
    Відбулася зустріч Міністра закордонних справ України Бориса Тарасюка з лівійським лідером Муаммаром Каддафі. На початку зустрічі Міністр передав лівійському лідеру особисте послання Президента України Віктора Ющенка, яке, зокрема, містило запрошення М.Каддафі відвідати Україну з візитом. Запрошення було із вдячністю прийняте. У свою чергу М.Каддафі передав запрошення Віктору Ющенку відвідати Лівію у зручний для нього час.
     
    Під час зустрічі сторони обговорили актуальні питання розвитку двостороннього співробітництва у різних галузях. Зокрема, відбувся обмін думками щодо активізації спільних проектів в нафтогазовій сфері, в авіаційній, сільськогосподарській, інвестиційній галузях тощо.
     
    У ході переговорів Б.Тарасюк та М.Каддафі розглянули питання щодо проведення засідання двосторонньої міжурядової комісії під час якої планується розглянути заходи по активізації співробітництва в усіх галузях.
     
    Сторони обговорили стан підготовки до підписання та набрання чинності оновленої Угоди між НАК “Нафтогаз України” та Національною нафтовою компанією (NOC) Лівії про розвідку та розподіл продукції.
     
    У ході бесіди також відбувся обмін думками з міжнародних питань, зокрема реформування ООН, співробітництва з країнами африканського континенту.
     

    Прес-служба МЗС

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.