• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: "Вугільна галузь України є виключно перспективою"

    Опубликовано: 2005-12-20 14:43:00
    З січня 2006 року держава розпочне вести нову політику у вугільній сфері, насамперед щодо використання фінансових ресурсів та лібералізації цін на продукцію вугільного сектора. Також будуть переглянуті форми власності шахт. Про це сьогодні заявив Президент України Віктор Ющенко на прес-конференції у Києві.
     
    «Моя мета – якомога повніше розкрити можливості вугільної галузі», – сказав Президент. Він також повідомив, що усі проекти, які дають перспективу на впровадження новітніх технологій у цій сфері, починаючи з 1 січня, переходять під патронат першого заступника міністра вугільної промисловості. Про це ELCOMART Политика  повідомила прес-служба Президента.
     
    «Країна має кілька мільярдів тонн прогнозованих запасів вугілля. Це один із ресурсів, на базі якого найближчі сто років можна робити вдалий сектор енергетичної політики України», – наголосив Глава держави.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.