• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сороко взяв участь у засіданні Верховної Ради України

    Опубликовано: 2005-12-21 09:26:00
    20 грудня 2005 року заступник Начальника Головдержслужби Володимир Сороко взяв участь у засіданні Верховної Ради України, на якому було розглянуто проект Закону України про внесення змін до Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування” (щодо заступників голів районних рад) (№ 7642 Д). Законопроект передбачає віднесення посади заступника голови районної ради замість п’ятої до четвертої категорії посад, що не суперечить (за висновком Головдержслужби) компетенції названої категорії посадових осіб місцевого самоврядування, ураховуючи організаційно-правовий рівень районних рад.
     
    Доповідав: народний депутат України Оржаховський Анатолій Володимирович. Законопроект схвалено 298 голосами в цілому. З огляду на зауваження Мінфіну, Головдержслужби, Головного науково-експертного управління рекомендовано запровадити зміни до Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування” з наступного фінансового року. 
     

    Головне управлiння державної служби України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.