• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • До України прибула військова делегація з РФ

    Опубликовано: 2005-12-21 12:17:00
    Сьогодні, 21 грудня, до Києва з візитом прибула російська військова делегація на чолі із заступником начальника управління Головного управління міжнародного військового співробітництва Міністерства оборони Російської Федерації генерал-майором В’ячеславом Прошкіним.
     
    Основна мета візиту російських військових полягає у проведенні переговорів з українськими колегами з питань утилізації боєприпасів і компонентів ракетного палива та узгодження механізмів реалізації проектів співробітництва.
     
    До складу російської військової делегації також увійшли фахівці Центрального управління ракетного палива та пального, Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони Російської Федерації, Управління боєприпасів і спецхімії Роспрому, “ГП Спецмет”, “Заводу ім.Свердлова”, ВАТ “Промхим” та “Красноармейского НИИ механизации”.
     
    Українську делегацію на переговорах з російською стороною очолюватиме директор Департаменту утилізації ракет і боєприпасів Міністерства оборони України Володимир Попович. До складу української делегації також увійшли представники Департаменту міжнародного військового співробітництва, Управління військово-технічного співробітництва Міністерства оборони України, Центрального ракетно-артилерійського управління Командування сил підтримки Генерального штабу ЗС України, Державних підприємств “Укроборонсервіс” та “Укроборонлізінг”.
     
    В ході переговорів представники української та російських делегацій планують обговорити можливість розміщення замовлень для утилізації меланжу на спеціалізованих підприємствах промисловості РФ, розміщення замовлень у Росії на виготовлення і постачання технологічного обладнання для утилізації боєприпасів.
     
    Також сторони планують обговорити організаційні, технологічні та технічні аспекти утилізаційної діяльності та уточнити номенклатуру і кількість боєприпасів, що підлягають утилізації. Візит російської військової делегації триватиме до 24 грудня.  
     Прес-служба КМУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.