• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Уряд сьогодні вирішує, що робити з ЧФ Росії

    Опубликовано: 2005-12-21 12:40:00
    Міністри намагаються розібратися, що написано в угодах про базування російських кораблів і порівняти все це з тим, що робиться у Криму насправді.

    Претензії, які Україна може висунути Росії, поки чітко не сформульовані. Міністерство закордонних справ вказує на те, що російський Чорноморський флот незаконно використовує деякі ділянки території, забруднює Кримське узбережжя і, всупереч статусу України як суверенної держави, орендує стратегічні об'єкти, зокрема, навігаційну систему . Низка конкретних вимог до Росії може з'явитися саме після сьогоднішнього засідання уряду.

    Нагадаємо, раніше Президент Віктор Ющенко доручив Раді Нацбезпеки і оборони порахувати раціональність оплати за перебування російського Чорноморського флоту в Україні. Нині за оренду української території Москва платить Києву щороку близько 100 мільйонів доларів.

    Українсько-російські газові відносини Президент розгляне завтра на нараді з керівниками уряду і парламенту. А сьогодні він поїхав на Херсонщину. Там він має намір обговорити насамперед стратегію розвитку автошляхів. Віктор Ющенко урочисто відкриє мостовий перехід автомобільної дороги М-14 та вручить нагороди людям, які її збудували. А обласному центру соціальної й трудової реабілітації дітей-інвалідів керівник держави передасть спеціальні авто.

    "Перший канал"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.