• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кірєєв відвідає Львів

    Опубликовано: 2005-12-21 12:57:00
    22-23 грудня у Львові відбуватиметься семінар-нарада керівництва ДПА України з головами регіональних ДПА. На нараді обговорять підсумки роботи податкової служби цього року та визначать основні напрями роботи у 2006 році, – повідомила прес-центр ДПА у Львівській області.

    Врегулювання проблем, пов’язаних з відшкодуванням ПДВ, питань адміністрування акцизного збору та контролю за виробництвом і обігом підакцизних товарів, руйнування схем мінімізації податкових зобов’язань – такими були пріоритетні завдання податкової служби цього року. Податківці також обговорять результати роботи підрозділів податкової міліції в умовах зміни пріоритетів в їх діяльності, а також напрями модернізації Державної податкової служби.

    У нараді візьмуть участь голова ДПА України Олександр Кірєєв, його заступники Борис Горбанський та Сергій Лєкарь, керівники структурних підрозділів ДПА України та голови ДПА у Автономній республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі.
     
    "Вголос"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.