• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Асоціації роботодавців Львівщини хоче бачити Сендегу мером Львова

    Опубликовано: 2005-12-21 15:55:00
    Голова Асоціації роботодавців Львівщини і член щойно створеної ініціативної групи «Львову – достойного мера» Зеновій Бермес вважає Олександра Сендегу найімовірнішим претендентом у кандидати на крісло міського голови Львова, якого, можливо, будуть підтримувати під час виборів вищеназвані організації.

    З. Бермес погодився, що Олександр Сендега відповідає усім висунутим ініціативною групою критеріям: обізнаний господарник, має управлінську практику, а також позитивний досвід роботи з громадськістю і політиками. «Наразі про підтримку говорити рано. Просто так сказати – вчинити невідповідально. Ми вважаємо, що він один з достойних кандидатів, один з тих, хто реально може втілити сподівання львів’ян, але остаточне слово скажемо ближче до нового року», — зазначив З. Бермес, воліючи залишити певну інтригу. Голова Асоціації роботодавців Львівщини повідомив про створення у Львові ініціативної групи «Львову – достойного мера».

    Члени ініціативної групи вважають, що кандидатура мера Львова повинна відповідати наступним критеріям. «Це повинна бути людина, яка, перш за все, добре розуміється на проблемах міського господарства, освіти, медицини і культури, обов’язково має управлінський досвід, а також позитивний досвід взаємодії з громадськістю, а також політиками. Щодо моральних якостей, то кандидат, якого ми будемо підтримувати, повинен бути чесним, принциповим і, безумовно, не бути конфліктною людиною».
     
    "Вголос"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.