• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вітання Володимира Литвина енергетикам України

    Опубликовано: 2005-12-22 10:17:00

    Щиро вітаю потужну когорту вітчизняних енергетиків з професійним святом – Днем енергетика.

    Завдяки вашій повсякденній праці упродовж десятиліть в Україні створено енергетичну систему, яка стала надійною основою життєдіяльності народу, сталого розвитку усіх галузей національного господарства.

    Нині енергетиками України проводиться комплексне оновлення основних фондів, перш за все у сфері гідроенергетики. Здійснюються заходи з економії дефіцитних паливно-енергетичних ресурсів та енергозбереження. Започатковано публічний діалог з громадськістю в інтересах спільного вирішення проблем, що мають загальнодержавне значення.

    Верховна Рада України надає пріоритетного значення розвитку й удосконаленню енергетичного законодавства, приведенню його у відповідність до міжнародних стандартів. У цьому році прийняті закони України "Про заходи, спрямовані на забезпечення сталого функціонування підприємств паливно-енергетичного комплексу", "Про теплопостачання", "Про комбіноване виробництво теплової та електричної енергії (когенерацію) та використання скидного енергопотенціалу". Законами також врегульовані питання щодо страхування персоналу ядерних установок та зменшення фінансового тиску на споживачів.

    Все це дає впевненість у сталому підвищенні енергетичної безпеки держави, підтриманні темпів зростання економіки, гарантованості енергозабезпечення усіх споживачів нашої країни.

    В цей урочистий день бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добра й благополуччя, успіхів у всіх ваших справах на благо українського народу.

    Володимир Литвин.

    Прес-служба ВРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.