• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Польща і Україна слідкують за виконанням Угоди про довіру і безпеку

    Опубликовано: 2005-12-22 13:59:00
    У Києві проходить робоча зустріч експертів з оцінки виконання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про додаткові заходи зміцнення довіри та безпеки.
     
    Робочу групу українських експертів на переговорах очолює начальник Управління верифікації Генерального штабу ЗС України генерал-майор Ігор Федотов, з польської сторони делегацію очолює начальник Центру верифікації Республіки Польща полковник Веслав Корчмарські.
     
    В ході переговорів представники української та польської верифікаційних структур обговорюють стан виконання першого року дії міжурядової Угоди, а також опрацьовують рекомендації щодо її подальшої імплементації.
     
    Необхідно зазначити, що подібні двосторонні Угоди, які мають на меті підвищити рівень довірі та відкритості між державами-сусідами, Україна підписала ще з Білорусією, Словаччиною та Угорщиною. За цими Угодами представники верифікаційних структур можуть здійснити по одному візиту за оцінкою інформації та по одній інспекції військових об’єктів, які знаходяться у прикордонній 100-120-кілометровій зоні.
     
    Прес-служба КМУ
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.