• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Міністр вугільної промисловості відвідав Луганщину

    Опубликовано: 2005-12-27 10:22:00
    В Луганську відбулась зустріч голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля з міністром вугільної промисловості України Віктором Тополовим, під час якої губернатор ще раз підкреслив свою позицію щодо закриття шахт.
     
    Він наголосив, що закриття за 14 років в області 46 шахт – це вкрай непродумана політика. „Це зроблено не по-державному, - зазначив Геннадій Москаль. – В землю зарито майже 1,4 мільярди тонн вугілля. А сама процедура закриття потягла за собою мільйони невиправданих витрат”. „Коли паровози замінялися на тепловози, вони консервувалися. Так само треба було зробити і з шахтами”, - сказав губернатор.
     
    Під час зустрічі також були обговорені проблемні питання по ряду шахт, зокрема, заборгованості із зарплати та регресних виплат, забезпечення вугіллям. Віктор Тополов запропонував як можливість взяття кредитів, щоб розрахуватись з шахтарями під Новий рік. „Якщо не хватає методів державного управління, то необхідно шукати ефективного власника”, - зазначив Геннадій Москаль, і Міністр вугільної промисловості згоден з ним в цьому.
     

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.