• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Не всі українці знають що таке НАТО

    Опубликовано: 2005-12-27 15:37:00
    27 грудня 2005 р., об 11:00 в приміщенні центрального офісу СДПУ(О) відбувся брифінг присвячений презентації інтернет-видання "NATO.net", за участю лідера "Опозиційного блоку НЕ ТАК!" першого Президента незалежної України Леоніда Кравчука.

    У ході брифінгу Л.Кравчук висловив свою особисту позицію відносно вступу до НАТО. Також він наголосив на тому, що нинішня влада помиляється стосовно членства України в НАТО, яке буде пов’язане з економічним успіхом держави: "Представники влади наголошують на тому, що європейські країни, які входять до НАТО економічно розвинені. Що саме НАТО спричинило в великій мірі їх розвиток. Я думаю, що це не тільки перебільшення, але й не відповідає істині. Якщо розглядати участь у ЄЕС, то це дійсно сприяє економічному розвитку країн. А НАТО все ж таки військова політична структура".

    Також екс-президент додав, що виходячи з цього, пропонується провести інтернет-референдум. Тобто організувати сайт, на якому люди вільно висловлюються щодо своєї позиції: "Ми хочемо розпочати таку просвітницьку діяльність. Я, перебуваючи у регіонах, як і мої колеги, переконався, що не всі мають точне і повне уявлення про НАТО. Ми хочемо, щоб Україна не просто закривши очі приймала таке рішення (вступ України до НАТО) в тому числі і голосування на референдумі, щоб це була усвідомлена аргументована позиція кожної людини".

    Також Л.Кравчук сказав, що соціал-демократи порушили це питання про всеукраїнський референдум , посилаючись на їхню позицію, яка чітко визначена: "Ми довіряємо Українському народу. І ця позиція не сьогоднішня, вона вже зафіксована референдумом 1991 року. Ми стоїмо на тому, що в корінних питаннях: життя українського народу, теперішнє і майбутнє нашої держави, маємо висловити точку зору народу".
     
    СДПУ(О)
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.