• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гриценко: “Я не бачу роботу комісії по інвентаризації об’єктів ЧФ РФ як конфліктну”

    Опубликовано: 2005-12-27 16:02:00
    “Міністерство оборони України не гратиме першу скрипку у проведенні інвентаризації об’єктів Чорноморського Флоту Російської Федерації. Є Фонд державного майна України - структура якій все це передається, та Міністерство економіки України. Наші фахівці, оскільки їм знайомі ці об’єкти, візьмуть участь у роботі цієї комісії”.
     
    Про це сьогодні, 27 грудня, заявив Міністр оборони України Анатолій Гриценко.
     
    - Я не бачу роботу цієї комісії по інвентаризації як конфліктну. Треба перевести на зрозумілу юридичну основу і дотримуватися її. І це буде гарантія інтересів і української і російської сторони, - зазначив Анатолій Гриценко.
     
    Він також додав, що є розуміння того, що суборенда на непідконтрольних умовах – це не правильно.
     
    - Я радий, що Міністр оборони Російської Федерації Сергій Іванов прийняв рішення припинити цей процес, і це одразу знімає цілу хвилю взаємних звинувачень. Так само переведемо на нормальну основу і використання майна, яке перебуває на території України, в тому числі і в тій частині, де російська сторона вкладає кошти в добудову. Щоб все було захищено в юридичному плані, - підкреслив Анатолій Гриценко.
     

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.