• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ставлення росіян до українців погіршилося

    Опубликовано: 2005-12-27 16:04:00
    Соціологічне опитування свідчить, що ставлення росіян до України погіршилося. Згідно з результатами опитування, які провела російська соціологічна служба Фонд громадської думки (ФОМ), третина росіян ставиться до України погано. У січні нинішнього року таких було лише 17 відсотків.
     
    Кількість тих, хто позитивно ставиться до дій київської влади, скоротилася із 68-ми відсотків до 49-ти. Дві третини росіян поділяють думку, що між Росією та Україною є серйозні протиріччя, у березні їх було на 20 відсотків менше. Найбільше така негативна тенденція у ставленні до України, як повідомляє ФОМ, відстежується у Москві.
     
    В цілому москвичі більш скептично ставляться до України. Також більше москвичів вважають, що Україна радше прагне збилизитися із Заходом, аніж з Росією. Дані опитування ФОМ публікує російська газета «Ізвестія».
     
    "Новини України"
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.