• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко ветував закон щодо відповідальності за порушення виборчих прав громадян

    Опубликовано: 2005-12-27 16:20:00
    Президент повернув зі своїми пропозиціями Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кримінального, Кримінально-процесуального кодексів України щодо відповідальності за порушення виборчих прав громадян» для повторного розгляду Верховною Радою України. Про це ELCOMART Политика  повідомила прес-служба Президента.
     
    Закон, прийнятий Верховною Радою України 1 грудня 2005 року, не може бути підписаний у зв'язку з неузгодженістю окремих його положень з Конституцією України і виборчим законодавством, переконаний Президент. Це, на його думку, може призвести до обмеження прав громадян, створення перешкод для проведення вільних виборів, передвиборної агітації, неправомірного втручання органів місцевого самоврядування у виборчий процес, порушення виборчого законодавства. Пропозиції Глави держави під час розгляду Закону на пленарному засіданні Верховної Ради представлятиме Представник Президента у Верховній Раді Юрій Ключковський.
     
    ELCOMART Политика
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.