• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач: Ми стоїмо на порозі адміністративної реформи

    Опубликовано: 2005-12-28 11:41:00

    Колишній нардеп-нашоукраїнець, голова Івано-Франківської ОДА Роман Ткач 26 грудня під час прес-конференції відверто зізнався: «Це не був рік Ткача. Я формував команду, півроку вивчав ситуацію. Десь були помилки в кадровій політиці, які будемо або відкидати, або виправляти. Це був рік важких напрацювань».

    «І все ж, я не думаю, що наші краяни мають розчарування в нашому Президентові і у нашій регіональній владі, – продовжив Роман Ткач. – Можливо, ще немає великих успіхів, але у нас в краї наша влада. Мені приємно, що зарплату за грудень ми виплатили у грудні. Тішуся тією роботою, яку ми розпочали в лісі. При теперішній владі дуже багато залежить від голови облдержадміністрації. Я справді маю дуже багато повноважень. Проте, життя каже, що далеко не все залежить від голови ОДА, і тому ми стоїмо на порозі адміністративної реформи, яка обов’язково буде проводитись ще за каденції цього Президента».

    На запитання журналістів, що буде з державними адміністраціями після 1 січня 2006 року, коли вступить у силу політреформа, Роман Ткач зазначив: “Думаю, що ще ніхто до кінця не знає, як буде функціонувати влада. Тут є колізія: голів адміністрацій має призначати Президент за поданням прем’єра. Думаю, що до нових виборів буде так як є, після виборів про це йтиме мова окремо. До 1 квітня збережеться та система влади, яка є”.

    "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.