• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулася нарада з енергетичних питань

    Опубликовано: 2005-12-28 14:17:00

    Під головуванням Президента України Віктора Ющенка відбулася нарада з енергетичних питань, що стала продовженням учорашнього засідання. У нараді взяли участь Прем’єр-міністр Юрій Єхануров, міністр палива та енергетики Іван Плачков, міністр економіки Арсеній Яценюк, Секретар РНБОУ Анатолій Кінах, голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко, перший заступник міністра закордонних справ Антон Бутейко, заступник Глави Секретаріату Президента України Анатолій Матвієнко. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Учасники засідання підтвердили свою спільну позицію в контексті українсько-російських переговорів у газовій сфері. Українська сторона виступає за лібералізацію цін на поставки та послуги транзиту російського газу, формулу яких слід обраховувати за європейськими принципами. Взаємини двох країн у цій галузі, переконані учасники наради, мають відповідати міжнародним нормам, зокрема Європейській енергетичній хартії.

    Також було обговорено заходи енергозбереження на великих підприємствах та їх частковий перехід на альтернативні джерела енергії.

    Крім того, йшлося про можливі консультації з державами, які підписали в 1994 році Меморандум «Про гарантії безпеки у зв'язку з приєднанням України до Договору про нерозповсюдження ядерної зброї».

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.