• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Продовжується робочий візит Бориса Тарасюка до Рівного

    Опубликовано: 2005-12-28 16:11:00

    Під час зустрічі із журналістами Борис Тарасюк зазначив, що він як міністр буде робити все для того, аби стосунки України з Росією розвивалися у конструктивному руслі, повідомляє прес-секретар голови Рівненської обласної організації НРУ Богдан Сологуб.

    Прокоментував Борис Іванович і можливість проведення референдум, щодо вступу України до НАТО. Він зазначив, що референдум по НАТО це - політична провокація тих людей, які програли минулорічні вибори. Коли вони були при владі, то заявляли одне, зараз -- зовсім інше. Недоречно проводити референдум, коли 60% населення не інформовані про НАТО. Ставити зараз питання це - блюзнірство. Референдум може бути тоді, коли населення буде поінформоване. Лише за таких умов українці зроблять свідомий вибір.

    Окрім цього Борис Тарасюк вважає, що Народний Рух України має чітку ідеологічну позицію. Рух це -- не кон'юнктурна партія, яка створена не тому, що у когось з'явились зайві гроші. А українська дипломатія за останній рік досягла більше, ніж за всі чотирнадцять років незалежності, наголосив Борис Тарасюк.

    Прес-служба НРУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.