• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Черниш провів робочу нараду

    Опубликовано: 2005-12-28 16:32:00

    28 грудня заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Вадим Черниш провів робочу нараду з головами районних державних адміністрацій та начальниками структурних підрозділів ОДА.

    На нараді були розглянуті питання виконання місцевих бюджетів в поточному році, порядок формування місцевих бюджетів на 2006 рік та підготовка і проведення новорічних і різдвяних свят для дітей соціально незахищених категорій.

    Начальник головного фінансового управління Серій Шеремет зазначив, що планові показники по власним і закріпленим доходам практично всіма територіями виконані, дотаційно формуючи податки, завдяки плідній роботі адмініструючих органів (податкова адміністрація та митниця) перевиконано на 5,6%, всю суму річних дотацій та додаткові надходження на виплату заробітної плати і розрахунки за енергоносії райони отримали і використали в повному обсязі. Він також наголосив, що пріоритетом діяльності облдержадміністрації в напрямку використання видаткової частини бюджету було, є і буде залишатись погашення заборгованості із заробітної плати.

    Сергій Шеремет закцентував увагу керівників районів на необхідності використання залишків коштів, що залишились на рахунках місцевих бюджетів та на роботі по формуванню бюджетів на 2006 рік. "Треба звернути також увагу на затвердження тимчасових приписів на січень 2006 року, без наявності яких неможливо буде до затвердження місцевих бюджетів здійснювати їх видаткову частину", - наголосив С. Шеремет.

    Начальник управління капітального будівництва Валерій Кошовенко проінформував про ситуацію в будівельній галузі області та зазначив, що всі кошти субвенцій, надані на інвестиційні проекти та об'єкти екологічного призначення, освоєні в повному обсязі. Всі території перевиконали заплановані показники по придбанню житла військовослужбовцям та афганцям. На нараді були також обговорені питання газифікації районів та ситуація по будівництву радіологічного копрусу обласного онкодиспансеру.

    Начальник управління у справах молоді та спорту Анатолій Абрамов ознайомив присутніх з обласними заходами з підготовки і проведення новорічних і різдвяних свят для дітей і юнацтва області, які визначені згідно відповідного розпорядження голови обласної державної адміністрації. Зокрема, будуть організовані і проведені у населених пунктах області дитячі свята, інші культурно-масові заходи із залученням професійних та самодіяльних колективів, діячів культури і мистецтва, школярі матимуть змогу відвідати театри, музеї, взяти участь у екскурсіях та туристичних поїздках по Україні під час зимових канікул, делегації з міст і районів відвідають Головну ялинку області та театрально-видовищні заході в обласній філармонії, творчі групи обласного театру приїдуть зі святкової програмою до вихованців шкіл-інтернатів області тощо.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.