• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наказ МО про весняний призов

    Опубликовано: 2006-02-01 12:33:00

    На 6 тисяч юнаків менше, ніж восени минулого року, буде призвано до лав Збройних Сил України в ході цьогорічної весняної призовної кампанії. Згідно  Указу Президента України від 23 січня 2006 року № 55 “Про звільнення в запас військовослужбовців та черговий призов громадян України на строкову військову службу у березні-травні 2006 року”, Міністр оборони України Анатолій Гриценко підписав відповідний наказ.

    Наказом передбачено звільнити у квітні-травні 2006 року із лав Збройних Сил України в запас солдатів і сержантів, призваних у квітні-травні 2005 року, а також матросів і старшин кораблів, суден і берегових частин бойового забезпечення Військово-Морських Сил ЗС України, призваних у квітні-травні та жовтні-листопаді 2004 року.

    У квітні-травні 2006 року на строкову військову службу призиватимуться громадяни України чоловічої статі 1981-1988 років народження, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років, і які не мають права на відстрочку або втратили його.

    Загалом планується призвати 30.795 чоловік. З них до лав Збройних Сил – 21.000 юнаків, що на 6 тисяч осіб менше, ніж призивалося восени минулого року, у Внутрішні війська МВС України – 6.200, до Державної прикордонної служби України – 2.500, до Державної спеціальної служби транспорту – 680 та до Служби безпеки України – 415 чоловік.

    Міністр оборони України своїм наказом також доручив Командувачам видів Збройних Сил, командувачам військ оперативних командувань, керівникам структурних підрозділів Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, командирам об’єднань, з’єднань та іншим посадовим особам забезпечити організоване прийняття молодого поповнення, створення необхідних побутових умов їхньої служби, підтримання військової дисципліни та дотримання статутних взаємовідносин між військовослужбовцями.

    Прес-служба МО

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.