• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пасько провів прийом громадян

    Опубликовано: 2006-02-01 13:23:00

    В останній день січня у Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України заступник Міністра оборони України Володимир Пасько провів прийом громадян з особистих питань. З надією отримати допомогу у вирішенні своїх нагальних проблем до заступника глави оборонного відомства звернулися майже тридцять громадян з усіх куточків України.

    Суть більшості звернень стосувалася забезпечення житлом. Так, наприклад, прапорщик запасу Микола Кондратенко до звільнення в запас служив у 43-й ракетній армії і мешкав з дружиною і дітьми у закритому військовому містечку Кіровоград-25. Після ліквідації з’єднання протягом не одного року намагається отримати житло у місті Хмельницькому. Квартиру за попереднім місцем проживання колишній прапорщик здав.

    Але, як пояснив панові Кондратенку начальник Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗС України генерал-майор Сергій Мовчан, який був разом з керівниками провідних департаментів і управлінь Міноборони та Генерального штабу присутній на прийомі, згідно чинного законодавства, квартиру в обласному центрі йому можуть надати лише органи місцевої влади.

    Мешканці Конча-Заспи, що під Києвом, прибули на прийом цілою групою. Як пояснили Володимиру Паську делеговані ними представники, людей хвилюють умови їх майбутнього відселення з території військового містечка, яка передається під забудову комерційній фірмі. Для вивчення та вирішення цього питання на місці було вирішено направити комісію у складі представників Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗС України, Департаменту будівництва та відчуження фондів Міністерства оборони України і Головного управління з гуманітарних питань та соціального захисту Збройних Сил України.

    Багато людей зверталися до заступника Міністра оборони України з приводу не справедливого, на їх погляд, звільнення із лав Збройних Сил, дехто просив допомогти у призначенні на посаду тощо. По кожному такому зверненню громадяни отримували вичерпні роз’яснення директора Департаменту кадрової політики Юрія Черниха. Деякі проблеми він пообіцяв вирішити найближчим часом, інші – представити на розгляд Міністрові оборони.

    Велика кількість звернень стосувалася виплат грошових компенсацій за не отримане речове майно, піднайом житла, матеріальне відшкодування матеріальної та моральної шкоди, тощо. Заступник директора Департаменту фінансів Міноборони Володимир Гагурін дав вичерпні роз’яснення з цих питань.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.