• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко відвідав ВАТ "Запоріжсталь"

    Опубликовано: 2006-02-01 13:59:00

    Президент Віктор Ющенко відвідав ВАТ «Запорізький металургійний комбінат «Запоріжсталь», де ознайомився з роботою цеху гарячого прокату тонкого листа. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    У розмові з керівниками підприємства Главу держави зокрема цікавило, наскільки такі енергоємні металургійні гіганти, на зразок «Запоріжсталі», готові до ринкових викликів, що постали після лібералізації цін на газ. У цьому контексті Президент звернув увагу на можливість впровадження внутрішніх механізмів енергозбереження на підприємстві.

    Обговорюючи екологічний аспект роботи «Запоріжсталі», Президент запропонував провести нараду за участю представників місцевої влади, профільних міністерств та відомств, а також керівників найбільших промислових підприємств Запорізької області щодо вирішення екологічних питань.

    Главу держави також цікавили умови праці на підприємстві.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.