• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стойко зустрівся з Гузєєвим

    Опубликовано: 2006-02-01 15:03:00

    Перспективи співпраці Тернопільської області та регіонів Російської Федерації обговорили сьогодні, під час зустріч, яка відбулась в облдержадміністрації, голова ТОДА Іван Стойко та генеральний консул Російської Федерації у Львові Євгеній Гузєєв.

    Як зазначив пан Гузєєв, цей візит є його першою офіційною поїздкою до Тернополя в якості генерального консула Російської Федерації. А метою такого візиту було ознайомитись з регіоном, поспілкуватись з представниками влади та активістами громадських організацій, які об’єднують росіян, більше дізнатись про міжрегіональні взаємини між регіонами обох держав.

    Голова облдержадміністрації Іван Стойко подякував дипломату за інтерес, який той виявив до нашої області та запевнив, що влада краю щиро зацікавлена у налагодженні тісних взаємин між підприємствами Тернопільщини та російських областей.

    “Тернопільщина готова вести переговори із зацікавленими представниками російського бізнесу про поставки якісної продукції переробної галузі області, про співпрацю з Тернопільським комбайновим заводом, підприємствами “Ватра” та “Оріон”. Ми дуже зацікавлені в налагодженні таких стосунків і вже ведемо переговори в цьому напрямку з Республікою Комі та Нижнім Новгородом “ – сказав Іван Стойко відмітивши однак, що налагодженню ефективної співпраці нерідко перешкоджають непорозуміння, які часом виникають між Україною та Росією.

    На це пан Гузєєв зауважив, що, на його думку, існуючі непорозуміння не мають політичного характеру, а лежать виключно в економічній площині.

    “Я переконаний, що ми повинні налагоджувати міжрегіональні стосунки, оскільки саме вони є запорукою ефективного діалогу” – зазначив Євгеній Гузєєв.

    Керівник генконсульства Російської Федерації запевнив, що докладе для цього максимум зусиль та запросив голову ТОДА відвідати Росію.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.