• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Матвієнко розповів про хід виконання указу Президента щодо ліквідації аварії в Алчевську

    Опубликовано: 2006-02-03 14:14:00

    Половину будинків у Алчевську вже підключено до опалення, а до 6 лютого теплом мають бути забезпечені всі школи, дитячі садки та лікарні. Про це сьогодні на брифінгу повідомив Анатолій Матвієнко, заступник Глави Секретаріату Президента. Він поінформував про хід виконання указу Глави держави щодо подолання наслідків аварії в місті. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    За словами А. Матвієнка, до опалення залишилося підключити 425 будинків, усього їх в Алчевську 836. Плановий показник ремонтників – підключати до системи опалення 45 будинків на добу.

    Сьогодні в місті працюють близько 4 тисяч спеціалістів, тисяча з яких – з інших регіонів країни. Всього з усіх областей приїхало 485 бригад. Їхні дії координують «Укрзалізниця» та Алчевський металургійний комбінат.

    Роботу з населенням проводить Міністерство з надзвичайних ситуацій. Силами цього відомства у місті розгорнуто 14 пунктів допомоги, які забезпечують людей обігрівом, харчуванням та медичним обстеженням.

    Близько 3 тисяч школярів із запланованих 9 тисяч уже відправлено в санаторії та дитячі табори на півдні України, в Криму, Івано-Франківській та Львівській областях. До Євпаторії виїхало також близько 200 дітей дошкільного віку.

    У місті готуються до підключення дев’яти автономних котелень.

    А. Матвієнко нагадав, що Президент доручив завершити ліквідацію наслідків аварії до 11 лютого.

    Також Глава держави, за словами А. Матвієнка, наголошує на необхідності переглянути концепцію теплозабезпечення й невідкладно розпочати реформу житлово-комунального господарства.

    30 січня Президент Віктор Ющенко відвідав Алчевськ з робочою поїздкою.

    31 січня Глава держави підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо стабілізації ситуації в м. Алчевську Луганської області».

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.