• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ткач має намір залишитись головою ОДА

    Опубликовано: 2006-02-03 16:17:00

    2 лютого відбулась чергова прес-конференція голови обласної державної адміністрації Романа Ткача. Крім питань, які були пов'язані безпосередньо з темою прес-конференції ("Плани на 2006-й рік"), представники засобів масової інформації цікавились й іншими темами.

    Відповідаючи на запитання журналістів чи передбачаються кадрові зміни серед заступників голови облдержадміністрації, Роман Ткач повідомив, що майже вирішене питання про звільнення Богдана Томенчук.

    Крім того, за словами керівника області, ведуться розмови про введення ще однієї посади заступника голови ОДА. Мова йде про напрям туризму та залучення інвестицій. "А найближчим часом будуть представлені кандидати на посади заступників", - сказав Р.Ткач. Водночас голова ОДА повідомив, що принцип партійних квот при призначенні заступників використовуватись не буде.

    Під час прес-конференції також було озвучене запитання як в області буде нейтралізоване використання адмінресурсу, адже голова ОДА, а також заступники та працівники управлінь є у виборчих списках від тієї чи іншої політичної сили? Голова обласної державної адміністрації зазначив, що "ми знаходимося на порозі партійних виборів, і ті чи інші дії голови ОДА можна сприймати як агітацію, адже одночасно я є керівником обласної організації РУХу та очолюю список блоку "Наша Україна" до обласної ради. І тому будь-яка моя зустріч з громадськістю розцінюватиметься як прихована агітація. Але я і не можу зачинитись на два місяці в кабінеті". Тому, на переконання Романа Ткача, "краще не лукавити один перед одним, а сприймати дійсність такою як вона є".

    Роман Ткач також наголосив, що має намір залишатись головою ОДА: "Якщо би я хотів сховатись від виконавчої влади, я мав шанс потрапити до Верховної Ради". Крім того, Р.Ткач не планує висувати свою кандидатуру на посаду голови обласної ради. Але при введенні в дію політичної реформи, згідно якої голова облради є одночасно головою обласного виконавчого комітету, Роман Ткач зауважив, що не відкидає того, що ,можливо, буде претендувати на цю посаду.

    Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації зізнався, що в багатьох питаннях не є фахівцем. Але, на переконання Р. Ткача, роль керівника області найбільше полягає в тому, щоб так організувати людей, щоб система працювала безперебійно та ефективно.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.