• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Космоський протестує проти «жебрацьких» виборів

    Опубликовано: 2006-02-03 17:36:00

    Голова Самбірської міської ТВК Богдан Космоський написав заяву про складання повноважень. Богдан Космоський незадоволений станом матеріально-технічного забезпечення виборчої комісії. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації у Самбірському районі.

    Самбірська міська рада виділила лише половину коштів, необхідних для забезпечення повноцінної роботи виборчої комісії в місті. Тісне приміщення, відсутність комп’ютера, немає грошей для оплати бухгалтера та людини, яка б змогла працювати із комп’ютерною технікою. Також бракує грошей на елементарні канцтовари.

    На звернення до міськради Б.Космоський отримав відписку за підписом в.о.секретаря міськради Богдана Бориса, що кошти у бюджеті міськради непередбачені.

    Довідка ЗІКу.

    Б.Космоський представник ХДС, викладач технікуму економіки та інформатики. Його зарплата голови міської ТВК становить 450 грн, що майже вдвічі менше за зарплату за основним місцем праці. Секретар комісії, представниця партії "Відродження", працівниця залізниці Т.Кіндзера отримує втричі меншу зарплату, аніж за основним місцем праці.

     "Західна iнформаційна корпорація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.