• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дєєва зустрілася із керівниками творчих спілок області

    Опубликовано: 2006-02-09 11:18:00

    Голова облдержадміністрації Надія Дєєва провела зустріч із творчими працівниками регіону. Обговорювалося широке коло питань. Митці говорили про підвищення заробітної плати, проведення ремонту у приміщеннях історичного музею, Будинку органної та камерної музики, філармонії, академічному театрі опери та балету, про відсутність власного транспорту,підвищення рівня заробітної плати, забезпечення житлом.

    Надія Дєєва запропонувала об’єднати спільні дії і разом, колегіально, знаходити шляхи вирішення всіх актуальних питань. Губернатор зауважила, що останнім часом галузь культури фінансується краще. Під час зустрічі були окреслені заходи, які першочерго вирішуватимуться. Будуть проведені ремонти в тих закладах, які потребують цього в першу чергу, закуплено 2 автобуси, активізована робота із

    інформування населення регіону про нові театральні постановки, виставки. Розглядатиметься питання про отримання додаткової доплати до зарплати тим діячам культури, які мають найбільшу популярність глядачів у регіоні. Стосовно отримання житла, управління культури облдержадміністрації визначить, хто із тих, що стоять в черзі на отримання житла, цього найбільше потребує. Приділятиметься увага і залученню дітей до відвідувань закладів культури. Вже найближчим часом для вихованців інтернатних закладів області будуть закуплені квитки для відвідання театрів.

    "Дніпропетровська  облдержадміністрація"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.