Дєєва зустрілася із керівниками творчих спілок області

09 фев, 11:18

Голова облдержадміністрації Надія Дєєва провела зустріч із творчими працівниками регіону. Обговорювалося широке коло питань. Митці говорили про підвищення заробітної плати, проведення ремонту у приміщеннях історичного музею, Будинку органної та камерної музики, філармонії, академічному театрі опери та балету, про відсутність власного транспорту,підвищення рівня заробітної плати, забезпечення житлом.

Надія Дєєва запропонувала об’єднати спільні дії і разом, колегіально, знаходити шляхи вирішення всіх актуальних питань. Губернатор зауважила, що останнім часом галузь культури фінансується краще. Під час зустрічі були окреслені заходи, які першочерго вирішуватимуться. Будуть проведені ремонти в тих закладах, які потребують цього в першу чергу, закуплено 2 автобуси, активізована робота із

інформування населення регіону про нові театральні постановки, виставки. Розглядатиметься питання про отримання додаткової доплати до зарплати тим діячам культури, які мають найбільшу популярність глядачів у регіоні. Стосовно отримання житла, управління культури облдержадміністрації визначить, хто із тих, що стоять в черзі на отримання житла, цього найбільше потребує. Приділятиметься увага і залученню дітей до відвідувань закладів культури. Вже найближчим часом для вихованців інтернатних закладів області будуть закуплені квитки для відвідання театрів.

"Дніпропетровська  облдержадміністрація"


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/99722.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua