• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров відбув із дводенним офіційним візитом у Варшаву

    Опубликовано: 2006-02-16 13:59:00

    Прем'єр-міністр Юрій Єхануров відбув із дводенним офіційним візитом у Варшаву (Польща) для зустрічей із представниками влади.

    У перший день візиту керівник українського Уряду зустрінеться з Президентом Польської Республіки Лехом Качинським та проведе переговори з головою Ради Міністрів Польщі Казимежом Марцинкевичем.

    Цього ж дня Прем'єр-мінстр України покладе квіти до пам'ятника Невідомому солдату у Варшаві й пам'ятника Тарасу Шевченку.

    У п'ятницю, 17 лютого, Юрій Єхануров проведе зустрічі із представниками Ради з питань підприємництва Польщі, головою Сейму (нижньої палати парламенту) Мареком Юреком і головою Сенату (верхня палата) Богданом Борусевичем.

    Крім того, Єхануров також планує зустрітися із представниками української громади в Польщі.

    У другій половині дня 17 лютого, керівник українського Уряду відбуде до Чеської Республіки. Передбачається, що у Празі Юрій Єхануров зустрінеться з Президентом Чеської Республіки Вацлавом Клаусом, прем'єр-міністром Чехії Іржи Пароубеком і головою Палати депутатів (нижньої палати) парламенту Чехії Любомиром Заоралеком.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.