• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заступником Голови Держкомрезерву призначено Ігоря Сироту

    Опубликовано: 2006-02-16 16:29:00

    Постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2006 року Сирота Ігор Григорович призначений заступником Голови Державного комітету України з державного матеріального резерву.

    Довідка:

    Сирота Ігор Григорович, 1959 р.н., народився у с. Градівка Городоцького району Львівської області.

    Має повну вищу освіту. Закінчив Київський національний економічний університет за спеціальністю “економіка підприємства”, отримавши кваліфікацію економіста. Крім того, навчався у Львівській комерційній академії за спеціальністю “менеджмент організацій”, отримав кваліфікацію менеджера. Має також диплом Львівського регіонального інституту державного управління Української Академії державного управління при Президентові України.

    За час своєї трудової діяльності, загальний стаж якої складає майже 30 років, працював у різних галузях народного господарства. Обіймав керівні посади на державних та приватних підприємствах у сфері медицини, будівництва, промисловості, транспорту. Зокрема, протягом тривалого часу працював на посаді Генерального директора ТОВ “Прес-брук”, яке займалось виробництвом будівельних матеріалів, а також генеральним директором СП “Русан”, котре постачало обладнання для атомних станцій країн СНД.

    Протягом 2005 та на початку 2006 року працював у Державній адміністрації залізничного транспорту України начальником Головного управління матеріально-технічних ресурсів та координації закупівель Укрзалізниці.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.