• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мер Луцька звільнить працівників Луцької міської ради?

    Опубликовано: 2006-03-01 15:42:00

    Виконкомівці Луцької міської ради перебувають зараз у шоковому стані. Річ у тім, що міський голова Антон Кривицький порадив їм написати заяви на звільнення за власним бажанням з… 27 березня. Такий розвиток подій практично паралізував роботу Луцької мерії.

    Кандидат на посаду міського голови Володимир Литвинюк, коментуючи дії Антона Кривицького, висловився з осудом на адресу діючого мера. Він вважає, що для того, щоб стати фахівцем, треба попрацювати не один рік, набути досвіду. На думку Литвинюка, у міськвиконкомі працює чимало чесних і законослухняних спеціалістів, які фахово виконують свою роботу. “Навіщо професіоналів виганяти з роботи чи створювати навколо цього нездоровий ажіотаж?”

    Як майбутній мер міста Володимир Литвинюк заявив, що після його перемоги фахівці й надалі працюватимуть в мерії. А от хабарники й корупціонери дійсно підуть! “Хто таким є, - звернувся кандидат на посаду міського голови від Блоку Юлії Тимошенко до міськвиконкомівців, - нехай пише заяву вже. А справжнім фахівцям я б не радив писати заяви на звільнення!”.

    "Вголос"

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.