• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Рівненській облраді відбулося спільне засідання

    Опубликовано: 2006-03-01 17:10:00

    Спільне засідання постійних комісій Рівненської облради з питань бюджету, фінансів і податків та з економічних питань та комунальної власності.

    28 лютого проведено спільне засідання постійних комісій Рівненської облради з питань бюджету, фінансів і податків та з економічних питань та комунальної власності. Депутати розглянули понад 30 питань порядку денного. Зокрема, заслухали звіт голови облдержадміністрації, озвучений заступником голови облдержадміністрації С.Жданюком, про виконання делегованих обласною радою повноважень за 2005 рік.

    Також, заслухано звіт про виконання обласного бюджету за 2005 рік (виконано на 98%), розглянуто питання про внесення змін до обласного бюджету на 2006 рік, про регіональну програму розвитку земельних відносин на 2006-2015 роки, комплексну програму житлового будівництва, обговорено використання коштів з обласного та Державного бюджетів на ремонт та утримання доріг місцевого значення Службою автомобільних доріг Рівненщини та низку ін.

    Прес-служба КМУ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.