• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: Проведення чесних виборів – це наша відповідальність

    Опубликовано: 2006-03-07 09:40:00

    Відповідальність за проведення чесних і прозорих парламентських виборів лежить однаковою мірою як на представниках центральної, так і регіональної влади, заявив Президент Віктор Ющенко в сьогоднішньому інтерв’ю Першому Національному телеканалу. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    «Влада розуміє, що підготовка ефективних, зрозумілих, чітких виборів – це наша відповідальність. Це не тільки відповідальність ЦВК – це перш за все відповідальність влади. Тому на останньому зібранні з головами обласних адміністрацій ми якраз про це говорили», – сказав Глава держави. При цьому він не виключив, що за результатами підготовки до проведення чесних і демократичних виборів можуть бути прийняті кадрові рішення. «Не Ярослав Давидович буде відповідати за наявність чи відсутність там чи деінде скриньок – відповідатиме за це голова тієї обласної чи районної адміністрації, який не підготував відповідні приміщення й не зробив усі умови для того, щоб громада цього регіону голосувала нормально», – наголосив Президент.

    Серед проблем, які нині виникають на деяких дільницях, В. Ющенко відзначив недоукомплектованість приблизно на 10% дільничних виборчих комісій. За словами Президента, місцева влада, хоча й не бере безпосередньої участі у формуванні цих комісій, організовує цей процес, отже й відповідає за нього.

    На сьогодні ці та інші складнощі особливо характерні для кількох областей, серед яких Рівненщина та Тернопільщина, зазначив В. Ющенко.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.