• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко провів засідання Ради національної безпеки і оборони України

    Опубликовано: 2006-03-07 14:59:00

    Під головуванням Президента України Віктора Ющенка проходить засідання Ради національної безпеки і оборони України. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Під час засідання планується обговорити Концептуальні засади реформування правоохоронних органів та ситуацію на ринку нафти і нафтопродуктів.

    Учасники засідання розглянуть етапи, послідовність, загальну методику, здійснення розрахунків та підготовку законодавчих документів у ході проведення комплексного огляду сектора безпеки держави, який планується завершити до жовтня 2006 року.

    Огляд сектора безпеки передбачає детальне вивчення реального стану справ у кожному з напрямів правоохоронних органів, зокрема аналіз  якості нормативної бази та кадрів. Реальна оцінка сучасного стану правоохоронних і спеціальних органів, затвердження їхніх Концептуальних засад та огляд сектора безпеки мають на меті забезпечити комплексне реформування на період до 2015 року з урахуванням європейських і світових стандартів.

    На засіданні також планується розглянути низку заходів щодо вирішення питань із забезпечення стабільного функціонування вітчизняного ринку нафти і нафтопродуктів.

    Планом роботи передбачено обговорити питання щодо стабільного нормативно-правового забезпечення ринку нафти і нафтопродуктів, удосконалення механізмів економічного стимулювання, залучення інвестицій у відповідну сферу з метою технологічного оновлення та розвитку нафтопереробних підприємств, підвищення якості і конкурентоспроможності їх продукції та удосконалення антимонопольної політики для запобігання проявам монополізму на національному та регіональних ринках нафтопродуктів тощо.

    ELCOMART Политика

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.